Raymond De Bruyne schreef het kinderboek ‘De Vijverkonigin’, Christine Henrist ‘Oscar in Villa Rozerood’. Illustrator van dienst is Griet Bertels.
Volledig scherm
Raymond De Bruyne schreef het kinderboek ‘De Vijverkonigin’, Christine Henrist ‘Oscar in Villa Rozerood’. Illustrator van dienst is Griet Bertels. © Benny Proot

Zorghotel Villa Rozerood voorgesteld in twee kinderboekjes

Volgend jaar viert zorghotel Villa Rozerood in De Panne zijn tiende verjaardag. Nu al zijn ze in feeststemming met de lancering van twee nieuwe kinderboekjes en een mascotte.

1 reactie

 • Josyane Hooghe

  3 jaar geleden
  Hoop da het ook in bibliotheek in wervik verkrijgbaar zal zijn.
 1. INTERVIEW. ‘Fietsverslaafde’ Jean-Pierre (72) inspireert je voor een vakantie op twee wielen: “Zadelpijn? Als je veel rijdt, heb je daar geen last van”
  PREMIUM
  Koksijde

  INTERVIEW. ‘Fietsver­slaaf­de’ Jean-Pier­re (72) inspireert je voor een vakantie op twee wielen: “Zadelpijn? Als je veel rijdt, heb je daar geen last van”

  Met een gemiddelde van 30.000 fietskilometer per jaar mag je Jean-Pierre Dolfen (72) uit Koksijde gerust ‘fietsverslaafd’ noemen. Vooral de lange afstanden kunnen hem boeien. Recent nog reed hij de Ronde van Lombardije: 227 kilometer in één dag met een pak hoogtemeters. Hoe begin je daar als ‘gewone sterveling’ aan? Jean-Pierre deelt zijn tips en tricks en inspireert met hapklare fietsuitstappen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.