Raymond De Bruyne schreef het kinderboek ‘De Vijverkonigin’, Christine Henrist ‘Oscar in Villa Rozerood’. Illustrator van dienst is Griet Bertels.
Volledig scherm
Raymond De Bruyne schreef het kinderboek ‘De Vijverkonigin’, Christine Henrist ‘Oscar in Villa Rozerood’. Illustrator van dienst is Griet Bertels. © Benny Proot

Zorghotel Villa Rozerood voorgesteld in twee kinderboekjes

Volgend jaar viert zorghotel Villa Rozerood in De Panne zijn tiende verjaardag. Nu al zijn ze in feeststemming met de lancering van twee nieuwe kinderboekjes en een mascotte.

1 reactie

 • Josyane Hooghe

  2 jaar geleden
  Hoop da het ook in bibliotheek in wervik verkrijgbaar zal zijn.
 1. Rechter haalt zwaar uit naar alcoholverslaafde (33) die alweer zwaar door het lint gaat wanneer partner hem verlaat: “Je vertelt gewoon flagrante leugens”
  Nieuwpoort

  Rechter haalt zwaar uit naar alcoholver­slaaf­de (33) die alweer zwaar door het lint gaat wanneer partner hem verlaat: “Je vertelt gewoon flagrante leugens”

  Een 33-jarige man uit Nieuwpoort moest zich dinsdag bij de Veurnse strafrechter verantwoorden voor slagen aan zijn partner en de politie, bedreigingen, verboden wapenbezit, weerspannigheid en smaad. Toen zijn partner hun relatie stopzette en zou verhuizen, ging Wesley V. volledig door het lint. Zijn ex vraagt maar liefst 8.000 euro schadevergoeding, haar zoon 200 euro. “Maar ze is er enkel op uit om van hem te profiteren”, sprak de verdediging.