De vrouw uit De Panne werd wakker met brandplekken in haar bed, veroorzaakt door een goedkope oplader voor haar iPhone.
Volledig scherm
De vrouw uit De Panne werd wakker met brandplekken in haar bed, veroorzaakt door een goedkope oplader voor haar iPhone. © Bart Boterman

Zo word je liever niet wakker: goedkope oplader voor iPhone brandt plekken in beddengoed

Een jonge vrouw uit De Panne schrok zich afgelopen vrijdagmorgen een bult toen ze wakker werd. De lader van haar iPhone had ei zo na haar bed in brand gezet. Ze heeft de oplader naar eigen zeggen in de winkel Kruidvat gekocht.

0 reacties

 1. Brandweerzone Westhoek kreeg deze zomer al 22 oproepen voor buitenbranden, dubbel zoveel als vorig jaar
  Westhoek

  Brandweer­zo­ne Westhoek kreeg deze zomer al 22 oproepen voor buitenbran­den, dubbel zoveel als vorig jaar

  De hulpverleningszone Westhoek kreeg sinds 1 juli al 22 oproepen voor buitenbranden, dat is dubbel zoveel als vorig jaar. Door de langdurige droogte en warme temperaturen is het gevaar voor buitenbranden zoals bermbranden extra groot. “Het is iets meer dan de afgelopen twee jaar maar vergelijkbaar met 2019”, zegt Kristof Louagie van de hulpverleningszone Westhoek.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. TERRASTIP. SENSI in Ruddervoorde: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldomein”
  PREMIUM
  Ruddervoorde/Zwevezele

  TERRASTIP. SENSI in Ruddervoor­de: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldo­mein”

  Het is zo rustig gelegen dat zelfs je internetverbinding er af en toe wegvalt. Wie even alle zorgen achter zich wil laten, kan nog tot en met zondag terecht in pop-up SENSI in Ruddervoorde. Chefs Steven Devriendt en Tursen Ringston maken op het kasteeldomein van de Lakebossen eten klaar op een houtgestookte buitenkeuken. De glampingtenten in het bos maken de ervaring helemaal af.