Minister Zuhal Demir gaat met de kraan aan de slag om de ‘Sahara van De Panne' te helpen herstellen.
Volledig scherm
Minister Zuhal Demir gaat met de kraan aan de slag om de ‘Sahara van De Panne' te helpen herstellen. © Agentschap Natuur en Bos

Werken in ‘Sahara van De Panne’ moeten oudste natuurreservaat van Vlaanderen redden

Vlaams Minister van Omgeving en Toerisme Zuhal Demir heeft zondag de eerste kraanwerken in natuurgebied De Westhoek, zeg maar de ‘Sahara van De Panne’, uitgevoerd. In het oudste Vlaamse natuurreservaat kan zeven hectare stuifduin hersteld worden. En da’s belangrijk, want anders verliest het gebied zijn typische fauna en flora. 

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.