Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Voortvluchtige offerblokdief uit Wervik opgepakt in De Panne met drugs op zak

De Panne/Wervik/KomenEen alerte politiepatrouille kon dinsdagnamiddag een gezochte misdadiger arresteren in de Witteberglaan in De Panne. Het gaat om een 34-jarige man uit Wervik die geseind stond ter gevangenneming. Hij had allerhande drugs bij zich en blijkt ook een offerblokdief te zijn in de regio rond zijn woonplaats. De politie kon verschillende feiten aan hem linken. 

 1. Beschermde Villa Hurlebise krijgt nieuwe bestemming als toerismekantoor en belevingscentrum. “We wachten enkel nog op subsidies.”
  Nieuwpoort

  Beschermde Villa Hurlebise krijgt nieuwe bestemming als toerisme­kan­toor en belevings­cen­trum. “We wachten enkel nog op subsidies.”

  Villa Hurlebise in Nieuwpoort-Bad staat in de steigers. De gemeenteraad keurde nog wat administratie rond het project goed maar het is nu vooral wachten op subsidies. Zo lang die overheidssteun er niet is, kunnen de interieurwerken niet opschieten. Het stadsbestuur wil er haar toerismekantoor inrichten maar wil er graag ook een belevingscentrum en ontvangstruimte.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht