Tuimelaar De Panne
Volledig scherm
Tuimelaar De Panne © RV

Vissers filmen hoe tuimelaar hun schip volgt

Sportvissers Dirk Jansen en Mike Derycke zijn nog aan het nagenieten over de tuimelaar die zondagmiddag hun schip volgde voor de kust van De Panne. Het leverde mooie beelden op. de dolfijn kwam verschillende keren boven boven water. “Ik ben 35 jaar visser en heb dit nog nooit meegemaakt”, glundert Dirk Jansen.

0 reacties

 1. Eerste 205 zorgverstrekkers zijn gevaccineerd in Diksmuide, vrijwilligers staan paraat: “Het gespreksonderwerp? Dit zwembad”
  PREMIUM
  Diksmuide

  Eerste 205 zorgver­strek­kers zijn gevacci­neerd in Diksmuide, vrijwilli­gers staan paraat: “Het gesprekson­der­werp? Dit zwembad”

  Diksmuide beleefde zondag zijn vuurdoop met de opening van het vaccinatiecentrum in het oude zwembad De Kupe. 205 zorgverleners kregen er hun eerste prik, slechts 6 mensen waren niet opgedaagd: een groot verschil met in Veurne. Een tiental vrijwilligers hielp mee. Wij trokken in het spoor van twee en hadden met Bieke Vanslembrouck, coördinator van het vaccinatiecentrum, een gesprek over het vervolg van de inenting.
 2. Lester (20) schiet als eerste te hulp bij zware brand: “Tientallen mensen stonden toe te kijken, maar niemand deed iets”
  PREMIUM
  Poperinge/Brielen

  Lester (20) schiet als eerste te hulp bij zware brand: “Tientallen mensen stonden toe te kijken, maar niemand deed iets”

  Het regent complimenten voor Lester Demeester, een jonge glasplaatser van 20 uit Poperinge. Toen in Brielen bij Ieper een hevige brand in een woning woedde, zette hij snel z’n ladder, zodat een bewoner kon ontsnappen van de eerste verdieping. “Ik deed gewoon wat moest”, zegt de jongeman bescheiden. “Maar het mocht echt niet langer geduurd hebben, de man zag zwart van de rook en was compleet groggy.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo