Deze ondergrondse afvalcontainers worden getest.
Volledig scherm
Deze ondergrondse afvalcontainers worden getest. © Gemeente De Panne

Vijftig mensen testen nieuwe ondergrondse containers, die volgend jaar voor iedereen toegankelijk zijn

De PanneTot eind augustus zullen vijftig mensen twee verschillende types ondergrondse containers testen in De Panne. Dit najaar beslist het gemeentebestuur dan welke het wordt, zodat iedereen vanaf volgend jaar zijn afval kan achterlaten in een van de zestig ondergrondse afvalcontainers.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.