Het grote spandoek aan de ingang van Plopsaland De Panne is donderdagochtend losgerukt door storm Aurore.
Volledig scherm
Het grote spandoek aan de ingang van Plopsaland De Panne is donderdagochtend losgerukt door storm Aurore. © Metapics

Tot 25.000 euro schade bij Plopsaland door Aurore: storm rukt groot spandoek aan ingang los

De PanneOok Plopsaland in De Panne is getroffen door Aurore. Onder meer het grote spandoek aan de ingang van het pretpark kwam donderdagochtend volledig los door rukwinden. “Er is in totaal voor zo'n 25.000 euro schade. Maar we hebben al ergere stormen gehad. Dit valt best mee", zegt CEO Steve Van den Kerkhof.

  1. Jongeren opnieuw vrijgesproken voor straatracen, ook nadat parket beroep aantekent: “BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen”
    Nieuwpoort

    Jongeren opnieuw vrijgespro­ken voor straatra­cen, ook nadat parket beroep aantekent: “BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen”

    Drie jonge twintigers zijn opnieuw vrijgesproken voor straatracen in de Ramskapellestraat in Nieuwpoort. De politierechter had hen in juni al vrijgesproken, maar het parket ging in beroep. Dus kwam de zaak voor de correctionele rechter, al vond die eveneens geen bewijzen. “Ze reden 90 waar 70 mocht en zijn slachtoffer geworden van tunnelvisie van de verbalisanten”, zegt Alain Coulier, advocaat van twee beklaagden. “Bestuurders van BMW’s en Audi’s hebben de perceptie tegen.”