Ingrid en Marc met de cultuurprijs die Kink Kank Hoorn in 2012 ontving, en die telkens van voorzitter op voorzitter doorgegeven wordt.
Volledig scherm
Ingrid en Marc met de cultuurprijs die Kink Kank Hoorn in 2012 ontving, en die telkens van voorzitter op voorzitter doorgegeven wordt. © Benny Proot

Toneelvereniging Kink Kank Hoorn heeft een nieuwe voorzitter. En ’t is een oude bekende

De PanneMarc Hauspie (46) volgt Ingrid Hoste (55) op als voorzitter van de toneelvereniging Kink Kank Hoorn in De Panne. Marc was voor Ingrid ook al zes jaar voorzitter en neemt de draad nu opnieuw op. Maar of er ook een voorstelling zal zijn, is nog maar de vraag.

  1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)

    Tommy Jonckheere (32) heeft in het Brugse assisenhof zeven jaar cel gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De Oostendenaar bracht zijn beste vriend op 6 oktober 2018 om het leven met een messteek in het hart. Volgens het hof en de jury had hij echter niet de intentie om het slachtoffer te doden. “Ik wil nog iets betekenen voor de opvoeding van mijn dochter", sprak Jonckheere in zijn laatste woord.