Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Politie neemt grote fles lachgas in beslag tijdens verkeerscontrole

De PanneDe politie Westkust heeft afgelopen weekend een grote fles lachgas in beslag genomen uit een Franse wagen. Dat gebeurde tijdens een verkeerscontrole. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Lekker eten, een gezellig terrasje en comfortabel overnachten: de toerist herontdekt de kust en het mag iets meer kosten
  PREMIUM
  Kust

  Lekker eten, een gezellig terrasje en comforta­bel overnach­ten: de toerist herontdekt de kust en het mag iets meer kosten

  Liefst 96 % van de bezoekers is heel tevreden na zijn verblijf aan zee. Dat blijkt uit de studie van het West-Vlaamse provinciebedrijf Westtoer. De toeristen zijn zo blij dat ze met plezier een flink stuk dieper in de geldbeugel tasten dan zes jaar geleden. Na een coronaterugval met liefst één miljoen kusttoeristen kiezen steeds meer mensen voor een verblijf aan zee. Zo ziet de ideale kustvakantie eruit.