Steven Verschelde (39) en Caroline Rogge (36) met hun kinderen Margot (8) en Viktor (6) werden als miljoenste bezoeker gisteren in de watten gelegd door Marie en Gert Verhulst.
Volledig scherm
Steven Verschelde (39) en Caroline Rogge (36) met hun kinderen Margot (8) en Viktor (6) werden als miljoenste bezoeker gisteren in de watten gelegd door Marie en Gert Verhulst. © Foto Gudrun Steen

Plopsaqua steeds populairder

DE PANNEEen jaar lang gratis naar alle Plopsaparken en een mand vol cadeaus. Dat heeft een Waregems gezin gisteren gekregen als één miljoenste bezoeker van Plopsaqua. Het zwempark, dat drie jaar open is, doet het intussen steeds beter, al is een uitbreiding voorlopig niet aan de orde.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Verslaafde vrouw (48) laat dochter (20) rondrijden om heroïne te dealen: “Rechter, het is verschrikkelijk wat ik haar heb aangedaan”
  PREMIUM
  Koksijde

  Verslaafde vrouw (48) laat dochter (20) rondrijden om heroïne te dealen: “Rechter, het is verschrik­ke­lijk wat ik haar heb aangedaan”

  Een vrouw (48) en haar dochter (20) moesten zich dinsdagmorgen bij de Veurnse strafrechter verantwoorden voor het dealen van heroïne. De moeder stond onophoudelijk te wenen. Volgens haar advocaat had ze haar dochter, die helemaal geen verslavingsproblematiek heeft, mee in bad getrokken. “De moeder had zelf geen auto maar moest de drugs bij de afnemers zien te krijgen. Dus schakelde ze haar dochter in.” Ze riskeren allebei celstraffen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”