Enkel dit deel is dagelijks zwemtoegankelijk van 16 tot 20 uur.
Volledig scherm
Enkel dit deel is dagelijks zwemtoegankelijk van 16 tot 20 uur. © Plopsa

Plopsaqua opent morgen de deuren, maar enkel om baantjes te trekken

De PanneZwembaden mogen open, maar subtropische zwemcomplexen niet. Even was het voor Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof niet duidelijk hoe ze dat moeten aanpakken met Plopsaqua in De Panne, maar nu is de beslissing gevallen.

 1. Tot twee jaar cel voor moeder en stiefvader die meisje (15) hele nacht in zetelbed verborgen hielden voor de politie: “Dit had faliekant kunnen aflopen”
  PREMIUM
  De Panne

  Tot twee jaar cel voor moeder en stiefvader die meisje (15) hele nacht in zetelbed verborgen hielden voor de politie: “Dit had faliekant kunnen aflopen”

  De Veurnse strafrechter heeft een vrouw (38) uit De Panne en haar partner (30) beiden veroordeeld tot twee jaar cel voor het verbergen van de 15-jarige dochter van de vrouw. Ze was weggelopen uit een instelling en werd een hele nacht verstopt voor de politie in een zetelbed, waardoor ze in ademnood raakte. De moeder kreeg de straf integraal met uitstel en voorwaarden opgelegd. Voor de stiefvader was de straf wel deels effectief, omdat hij ook veroordeeld werd voor zware weerspannigheid.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen