De inkomhal van het nieuwe hotel, dat dit jaar niet meer opent.
Volledig scherm
PREMIUM
De inkomhal van het nieuwe hotel, dat dit jaar niet meer opent. © Benny Proot

Plopsa opent hotel niet meer dit jaar, maar toont wel eerste beelden van gloednieuwe rollercoaster

De PanneHet Plopsa-hotel in De Panne gaat dit jaar niet meer open. Dat maakt CEO Steve Van den Kerkhof bekend. “We openen pas als ook ons pretpark open mag. Hopelijk kan dat, net zoals de horeca, op 1 februari.” Ondertussen wordt verder gewerkt aan de rollercoaster. We mogen de eerste beelden tonen.

 1. Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”
  Nieuwpoort/Veurne

  Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”

  Het parket van Veurne gaat in beroep tegen de vrijspraak voor een 46-jarige man die verdacht werd van voyeurisme, nadat hij onder de rokken van heel wat vrouwen had gefilmd. Volgens de wet moeten slachtoffers ontbloot zijn om van voyeurisme te kunnen spreken, stelde de Veurnse strafrechter. “In de redenering van de rechtbank is er dus alleen sprake van strafbaar voyeurisme als het slachtoffer geen slip aan zou hebben", reageert Patty T’Jonck van het parket van Veurne.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut