Het zal vanaf volgend jaar niet langer toegelaten zijn in badkledij rond te lopen in De Panne, behalve op het strand en de Zeedijk.
Volledig scherm
Het zal vanaf volgend jaar niet langer toegelaten zijn in badkledij rond te lopen in De Panne, behalve op het strand en de Zeedijk. © Benny Proot

Ook De Panne gaat strenger optreden tegen ontblote bovenlijven

De PanneDe gemeenteraad heeft een aantal politiereglementen goedgekeurd die de geluidsoverlast door dieren en balsporten moet verminderen. Daarnaast staat het licht op groen om vanaf volgend jaar ontblote bovenlijven te verbieden, behalve op het strand en de Zeedijk.

 1. Wandel, loop of fiets tijdens de Hopperun voor de overleden Marthe: “Opbrengst gaat naar kinderziekenhuis en lokale initiatieven”
  PREMIUM
  Proven

  Wandel, loop of fiets tijdens de Hopperun voor de overleden Marthe: “Opbrengst gaat naar kinderzie­ken­huis en lokale initiatie­ven”

  Komende zondag wordt er opnieuw gelopen, gewandeld en gefietst tijdens de negende editie van de Hopperun. “Onze andere kinderen noemen de Hopperun ‘het verjaardagsfeestje van Marthe’”, zegt Tine Top. De kleine Marthe was 10,5 maand oud toen ze in 2008 de strijd tegen leukemie verloor. De opbrengst van de Hopperun gaat naar het kinderziekenhuis in Leuven en andere lokale initiatieven.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.