Ann Vanheste blonk uit in afwezigheid. Cindy Verbrugge (links) en Ann Woestijn (rechts) waren er wel
Volledig scherm
Ann Vanheste blonk uit in afwezigheid. Cindy Verbrugge (links) en Ann Woestijn (rechts) waren er wel © Benny Proot

Ongezien: nieuwe burgemeester De Panne stuurt kat naar gemeenteraad en verliest sjerp al na week

Bram Degrieck (Het Plan-b) lijkt  opnieuw burgemeester van De Panne te worden. Huidig burgemeester Ann Vanheste (DAS) blonk uit in afwezigheid op de gemeenteraad waar de intrekking van de motie van wantrouwen op de agenda stond. De intrekking van de motie van wantrouwen is goedgekeurd.

 1. Dispuut tussen liefdesrivales eindigt voor rechtbank nadat vrouw (35) slachtoffer aanvalt met glas
  Koksijde/De Panne

  Dispuut tussen liefdesri­va­les eindigt voor rechtbank nadat vrouw (35) slachtof­fer aanvalt met glas

  Een 35-jarige vrouw uit De Panne verscheen dinsdag voor de strafrechter in Veurne op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en van verboden wapendracht. Tijdens een hoogoplopende ruzie met een liefdesrivale gooide ze een glas in de richting van een 38-jarige vrouw. Die hield er een snee van 15 centimeter aan over in het gezicht.
 2. Kerstboom uit La Roche pronkstuk op het Marktplein: “Zalig kerst vieren in vernieuwd Winterdorp”
  PREMIUM
  De Panne

  Kerstboom uit La Roche pronkstuk op het Marktplein: “Zalig kerst vieren in vernieuwd Winterdorp”

  Woensdagochtend in alle vroegte arriveerde een kerstboom van 11 meter hoog op het Marktplein in De Panne. Dat is een cadeau van het stadsbestuur van La Roche als dank voor de inzet van de kustgemeente na de watersnood in Wallonië vorig jaar. Die gigantische boom wordt één van de blikvangers in het Winterdorp. Over die nieuwe naam is op sociale media een ware discussie ontstaan.
 3. Steve Rousseau, halfbroer van, en compagnon openen beachbar in Nieuwpoort: “Wie weet komt Conner er wel eens pintjes tappen”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Steve Rousseau, halfbroer van, en compagnon openen beachbar in Nieuwpoort: “Wie weet komt Conner er wel eens pintjes tappen”

  Steve Rousseau (50), halfbroer van Vooruit-voorzitter Conner en zoon van Nieuwpoorts gemeenteraadslid Jo, opent in maart voor het eerst een beachbar bij het Leopoldplein in Nieuwpoort. Hij doet dat samen met zijn kameraad Lode Lefevre (49). De roots van beiden liggen in die kuststad. “Al toen we als jobstudenten werkten in vakantiecentrum De Barkentijn, waarvan mijn vader directeur was, droomden we hier van”, glimlacht Steve. Voor de concessie betaalden ze een fors bedrag.