Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Moeder laat jonge dochters stelen in telecomwinkel

De PanneEen gezin met twee kinderen heeft dinsdagmiddag verschillende goederen gestolen in een telecomwinkel langs de Zeelaan in De Panne. Opvallend genoeg kon de uitbater al gestolen goederen ontdekken in de mouw van een klein meisje, maar dat bleek niet alles te zijn. 

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Na 20 (!) jaar komt heraanleg Duinhoekstraat dichterbij: “Overheid fnuikt goeie wil met een administratieve mallemolen”
  PREMIUM

  Na 20 (!) jaar komt heraanleg Duinhoeks­traat dichterbij: “Overheid fnuikt goeie wil met een administra­tie­ve mallemolen”

  De Duinhoekstraat in Adinkerke is de langste en meest verkeersonveilige straat van de gemeente. Schepen van Openbare Werken Wim Janssens (ACT!E) zucht: “Hopelijk kan de heraanleg in september volgend jaar starten. Het dossier zal dan zijn twintigste verjaardag ‘vieren’.” Burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-b) is scherp voor de Vlaamse overheid die wegbeheerder is. “Er duikt wel altijd ergens een probleem op.” De Panne denkt nu de gulden middenweg te hebben gevonden.
  De Panne