De medewerkers van de technische dienst kuisen in La Roche-en-Ardenne de rioolputjes, die vol modder en afval zitten.
Volledig scherm
De medewerkers van de technische dienst kuisen in La Roche-en-Ardenne de rioolputjes, die vol modder en afval zitten. © De Panne

Medewerkers De Panne helpen in La Roche-en-Ardenne na overstromingen: “Onze mannen zijn met open armen ontvangen”

De Panne“Het is een druppel op een hete plaat, dat beseffen we. Maar alle kleine beetjes helpen.” Na de overstromingen in het oosten van ons land heeft het lokaal bestuur van De Panne zijn hulp aangeboden aan La Roche-en-Ardenne. Vier medewerkers van de technische dienst zijn er volop bezig om de rioolputjes in de stad te reinigen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Wandel, loop of fiets tijdens de Hopperun voor de overleden Marthe: “Opbrengst gaat naar kinderziekenhuis en lokale initiatieven”
  PREMIUM
  Proven

  Wandel, loop of fiets tijdens de Hopperun voor de overleden Marthe: “Opbrengst gaat naar kinderzie­ken­huis en lokale initiatie­ven”

  Komende zondag wordt er opnieuw gelopen, gewandeld en gefietst tijdens de negende editie van de Hopperun. “Onze andere kinderen noemen de Hopperun ‘het verjaardagsfeestje van Marthe’”, zegt Tine Top. De kleine Marthe was 10,5 maand oud toen ze in 2008 de strijd tegen leukemie verloor. De opbrengst van de Hopperun gaat naar het kinderziekenhuis in Leuven en andere lokale initiatieven.