Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © getty

Man staat voorovergebogen over boodschappen en wordt van portefeuille bestolen

De PanneIn de Kerkstraat in De Panne is dinsdag rond 15 uur een man bestolen van zijn portefeuille. 

 1. Geen veiligheidsgordels? Geen busverbinding tussen Poperinge en Hazebrouck: “Conflict in wetgeving houdt proefproject tegen”
  PREMIUM
  Poperinge

  Geen veilig­heids­gor­dels? Geen busverbin­ding tussen Poperinge en Hazebrouck: “Conflict in wetgeving houdt proefpro­ject tegen”

  De busverbinding tussen station Poperinge en station Hazebrouck kan voorlopig niet gerealiseerd worden door een hindernis in de wetgeving. “Bussen die over bepaalde types wegen in Frankrijk rijden, moeten voorzien zijn van veiligheidsgordels. Bussen van De Lijn beschikken daar niet over”, duidt Vlaams Parlementslid en eerste schepen in Poperinge Loes Vandromme (CD&V). Het is een gekend probleem bij onze overheden, maar een oplossing werd nog niet gevonden.
 2. Alsnog 30 maanden effectief voor geweldpleging en weerspannigheid nadat beklaagde voorwaarden niet naleeft
  Nieuwpoort/Middelkerke

  Alsnog 30 maanden effectief voor geweldple­ging en weerspan­nig­heid nadat beklaagde voorwaar­den niet naleeft

  Een 38-jarige man uit Middelkerke is door de Brugse correctionele rechtbank alsnog veroordeeld tot 30 maanden effectieve gevangenisstraf voor weerspannigheid en opzettelijke slagen en verwondingen. Davy V. brak de arm van zijn 66-jarige huisgenote en ging de politie te lijf. In mei 2020 kreeg de beklaagde voor die feiten 30 maanden met uitstel, maar hij lapte zijn voorwaarden aan zijn laars.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.