De OLV-kerk in De Panne.
Volledig scherm
De OLV-kerk in De Panne. © Stephan Houtman

Lezing over wederopbouw na WO I vindt op deze symbolische locatie plaats

De PanneKunsthistoricus Geert Vanthuyne brengt een rijkelijk geïllustreerde lezing over de wederopbouwarchitectuur van onze streek op 9 juni om 19 uur.

 1. Lekker eten, een gezellig terrasje en comfortabel overnachten: de toerist herontdekt de kust en het mag iets meer kosten
  PREMIUM
  Kust

  Lekker eten, een gezellig terrasje en comforta­bel overnach­ten: de toerist herontdekt de kust en het mag iets meer kosten

  Liefst 96 % van de bezoekers is heel tevreden na zijn verblijf aan zee. Dat blijkt uit de studie van het West-Vlaamse provinciebedrijf Westtoer. De toeristen zijn zo blij dat ze met plezier een flink stuk dieper in de geldbeugel tasten dan zes jaar geleden. Na een coronaterugval met liefst één miljoen kusttoeristen kiezen steeds meer mensen voor een verblijf aan zee. Zo ziet de ideale kustvakantie eruit.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.