Archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Kos

Ingebroken in zes auto’s in centrum De Panne

In het centrum van De Panne is dinsdagnacht ingebroken in zes voertuigen. Dat meldt de Lokale politie Westkust. Telkens werd een raam ingeslagen en enkele spullen ontvreemd.

 1. Voelt u zich onveilig op uw tweewieler? Een fietssnelweg van Veurne over Diksmuide tot Torhout zal al veel oplossen
  PREMIUM
  Diksmuide

  Voelt u zich onveilig op uw tweewieler? Een fietssnel­weg van Veurne over Diksmuide tot Torhout zal al veel oplossen

  Onveiligheid troef op de fiets in Diksmuide als we onze lezers mogen geloven, want ze reageerden massaal op onze oproep om knelpunten door te sturen. Burgemeester Lies Laridon (CD&V) belooft 5 miljoen euro te investeren. De historische stadskern verandert eind dit jaar in een fietszone. En ook de aanleg van een fietssnelweg van Veurne langs Diksmuide, Kortemark tot in Torhout wordt heel belangrijk. Hier leest u de vorige afleveringen uit het Fietsdossier West-Vlaanderen.
 2. ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Vermeende minnaar van Isabelle (39) getuigt: “William beweerde ooit een van de kopstukken te zijn achter ontvoering van Vanden Boeynants”

  Hij zag Isabelle graag, maar toch besliste zij bij William te blijven. Johny D.S. (47) uit Diksmuide had dan ook geen goed woord over voor de beschuldigde. “Hij kon door de alcohol nooit rechtstaan zonder hulp”, getuigde hij. “Ooit beweerde hij zelfs een van de kopstukken te zijn achter de ontvoering van Vanden Boeynants.”
 3. ASSISEN. Wetsgeneesheer die kogel niet vond in lichaam van Isabelle (39) verdedigt zich: “Zelfs bij tweede autopsie heb ik drie uur moeten zoeken”
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Wetsgenees­heer die kogel niet vond in lichaam van Isabelle (39) verdedigt zich: “Zelfs bij tweede autopsie heb ik drie uur moeten zoeken”

  In het Brugse assisenhof is wetsdokter Jan Bolt zijn getuigenis komen afleggen. De arts kreeg dinsdag flink wat kritiek van z'n collega Werner Jacobs, omdat hij eerst een steekwonde weerhield als doodsoorzaak van Isabelle Deschodt (39). “Geneeskunde van 1920 en niet van 2020", sneerde die laatste. Bolt sprak zelf nooit van een fout. “Zelfs bij de tweede autopsie heb ik drie uur naar dat kogeltje moeten zoeken.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery