10 kinderen met een motorische beperking krijgen een Mercedes autootje in Plopsaland
Volledig scherm
10 kinderen met een motorische beperking krijgen een Mercedes autootje in Plopsaland © Benny Proot

IN BEELD. Kindjes met motorische beperking beleven tijd van hun leven in Plopsaland: “En straks nemen we dit fantastische autootje mee naar huis”

De PanneIn Plopsaland De Panne heeft deze namiddag een wel heel bijzondere ‘drive-in’ plaatsgevonden.  Tien kleuters, met Bumba als vriendelijke begeleider, beleefden de tijd van hun leven. Eén ding hadden de ‘automobilisten’ gemeen: een motorische beperking. Voor het eerst ervaarden ze de vrijheid om te bewegen.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. REEKS. Koksijde in 10 onmisbare tips: Zwemmen op de Zeedijk, met de paardenvisser op garnaaljacht en genieten van Night of the Proms
  PREMIUM
  Koksijde

  REEKS. Koksijde in 10 onmisbare tips: Zwemmen op de Zeedijk, met de paardenvis­ser op garnaal­jacht en genieten van Night of the Proms

  De Oostduinkerkse garnaalvissers te paard genieten wereldfaam en duin De Hoge Blekker is de hoogste van de hele kustlijn. Maar Koksijde heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van een avond ambiance tijdens de zomereditie van Night of the Proms? En als je op een warme zomerdag verkoeling zoekt dan moet je naar het unieke openluchtzwembad met zeezicht. Wij bundelen tien hotspots voor de zomer van 2022.
 3. De kusttoerist is tevreden, Koksijds burgemeester iets minder: “Wie neemt nu nog de trein zonder wifi of airco?”
  PREMIUM
  Koksijde

  De kusttoe­rist is tevreden, Koksijds burgemees­ter iets minder: “Wie neemt nu nog de trein zonder wifi of airco?”

  Westtoer pakt uit met een goed rapport voor het kusttoerisme met een tevredenheidsgraad van 96 procent. De voorstelling van de studie vond in Koksijde plaats. Burgemeester Marc Vanden Bussche (LB) laat zich van zijn kritische kant zien wanneer het gaat over mobiliteit en veiligheid. Hij stelt zich luidop de vraag of de kustgemeente wel extra toeristen nodig heeft.