Bij Real Tabac & Co in de Duinkerkekeiweg in Adinkerke bedraagt de prijs voor een liter diesel 'slechts' 1,579 euro. Bij de Texaco amper een kilometer verder is de diesel er 21 cent duurder.
Volledig scherm
Bij Real Tabac & Co in de Duinkerkekeiweg in Adinkerke bedraagt de prijs voor een liter diesel 'slechts' 1,579 euro. Bij de Texaco amper een kilometer verder is de diesel er 21 cent duurder. © Bart Boterman

Goedkoop tanken doe je bij... een tabaksshop aan de Franse grens: tot 10,50 euro verschil op volle tank

AdinkerkeDe brandstofprijzen scheren de hoogste toppen in jaren, maar wie nog relatief goedkoop wil tanken, moet aan de Franse grens zijn. Bij het benzinestation Real Tabac & Co langs de Duinkerkekeiweg in Adinkerke, op een boogscheut van Plopsaland, betaal je voor een liter diesel ‘slechts’ 1,579 euro. Op een tank van 50 liter levert dat 10,50 euro voordeel op.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. De Panne investeert miljoenen in gebouwen, maar hoe staat het met gewenste bedrijventerrein?
    PREMIUM
    de panne

    BELOOFD IS BELOOFD. De Panne investeert miljoenen in gebouwen, maar hoe staat het met gewenste bedrijven­ter­rein?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: De Panne. De gemeente ging door woelige politieke wateren met een mislukte staatsgreep als resultaat. Het drieluik renovatie gemeentehuis-verhuis toerisme-realisatie bibkerk is het grootste dossier. Er wordt echter ook geïnvesteerd in sport en kinderopvang met gloednieuwe projecten. Maar komt dat gewenste bedrijventerrein er ook?