Zo respecteerde De Panne de 1 minuut stilte
Volledig scherm
Zo respecteerde De Panne de 1 minuut stilte © Gemeente De Panne

Gemeente De Panne schenkt 11.225 euro aan solidariteitsfonds Rode Kruis: “Het vuurwerk van 21 juli verplaatsen we naar 15 augustus.”

De PanneNet zoals in alle andere steden en gemeenten was er ook in De Panne een minuut stilte deze middag. De kustgemeente doneert één euro per inwoner aan het Rode Kruis en roept haar bevolking op om zelf ook minimum één euro over te schrijven. HLN bundelt alle acties onder de noemer ‘Helpende handen’

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).