Rond 23 uur kon een Franse bestuurster zichzelf ternauwernood redden toen ze met haar Volkswagen Polo omgekeerd in de gracht belandde, ter hoogte van afrit Adinkerke richting Frankrijk.
Volledig scherm
Rond 23 uur kon een Franse bestuurster zichzelf ternauwernood redden toen ze met haar Volkswagen Polo omgekeerd in de gracht belandde, ter hoogte van afrit Adinkerke richting Frankrijk. © Bart Boterman

Franse bestuurster redt zichzelf uit wagen vol met water, nadat ze in gracht belandt

AdinkerkeNadat er zondag overdag al tal van ongevallen gebeurden op de snelwegen, gingen ‘s nachts nog verschillende auto’s aan het slippen. Vooral op de E40 ter hoogte van Adinkerke was het gevaarlijk glad door winterse neerslag. 

  1. “Hij heeft een trauma voor het leven”: Vader vindt 27-jarige zoon dood in bed na overdosis xtc
    PREMIUM
    Veurne/Koksijde/Nieuwpoort

    “Hij heeft een trauma voor het leven”: Vader vindt 27-jarige zoon dood in bed na overdosis xtc

    Een overdosis xtc kostte in januari vorig jaar het leven aan een 27-jarige jongeman uit Veurne. Zijn vader trof hem ‘s morgens levenloos aan in zijn bed. Het Openbaar Ministerie acht nu drie personen verantwoordelijk voor zijn dood: een goede vriend, een kennis van de vriend en een drugsdealer. Ze riskeren celstraffen van 38 en 45 maanden. “Uiteraard heeft het slachtoffer zelf ook een aandeel. Maar hij was nooit gestorven zonder dat er drugs aan hem werden gegeven.”