De Renault Trafic raakte volledig verhakkeld. De bestuurder raakte als bij wonder slechts lichtgewond.
Volledig scherm
De Renault Trafic raakte volledig verhakkeld. De bestuurder raakte als bij wonder slechts lichtgewond. © Bart Boterman

E40 volledig versperd door zware crash: bestuurder komt als bij wonder slechts lichtgewond uit verhakkeld voertuig

AdinkerkeDe E40 in Adinkerke richting Frankrijk was donderdagmorgen volledig versperd door een erg zware crash. Een Renault Trafic reed in op een vrachtwagen en is volledig verhakkeld. Als bij wonder raakte de bestuurder slechts lichtgewond. 

 1. Ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”
  PREMIUM
  Hasselt

  Ex-volleybal­speel­ster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”

  Een wandeltocht van 80 kilometer van Knokke-Heist naar de Panne: dat staat zaterdag op het programma van Hasseltse ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) en haar neven Yannick (29) en Kim (36) Vanbrabant. De drie hopen zo, samen met een sleutelhangerverkoop en een gesigneerd truitje van Wout Van Aert, 7.000 euro in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die Tuki vzw ondersteunt. “Zelfs één van de zwaarste schouderbreuken houdt me niet tegen om die kilometers voor hen te wandelen”, zegt Nora.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. De Panne investeert miljoenen in gebouwen, maar hoe staat het met gewenste bedrijventerrein?
  PREMIUM
  de panne

  BELOOFD IS BELOOFD. De Panne investeert miljoenen in gebouwen, maar hoe staat het met gewenste bedrijven­ter­rein?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: De Panne. De gemeente ging door woelige politieke wateren met een mislukte staatsgreep als resultaat. Het drieluik renovatie gemeentehuis-verhuis toerisme-realisatie bibkerk is het grootste dossier. Er wordt echter ook geïnvesteerd in sport en kinderopvang met gloednieuwe projecten. Maar komt dat gewenste bedrijventerrein er ook?