Illustration
Volledig scherm
Illustration © Getty Images/iStockphoto

Drugsdealer die door zedenfeiten werd betrapt, laat zich uitbetalen in ‘natura’

De PanneEen man uit De Panne moest zich donderdagmorgen bij de Veurnse strafrechter verantwoorden wegens zedenfeiten en bezit en verkoop van drugs. De zaak rond de zedenfeiten werd uitgesteld door een fout met de dagvaarding, de drugszaak ging wel door. David G. verkocht cannabis en liet zich door een vrouw uitbetalen in ‘natura’.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Plopsaland voor het eerst na kerstvakantie open: “We kunnen op alle attracties zonder te wachten”
  PREMIUM
  De Panne

  Plopsaland voor het eerst na kerstvakan­tie open: “We kunnen op alle attracties zonder te wachten”

  Plopsaland De Panne gaat voor het eerst niet in winterslaap. Voortaan kan je er elke woensdag, ieder weekend en ook tijdens de krokusvakantie heen. Wij trotseerden de mist, kwamen terecht onder een helderblauwe hemel in het pretpark en zagen zo goed als niemand. Een bizar beeld, zo’n verlaten pretpark, maar de bezoekers klaagden niet. “Ik ben al twee keer na elkaar op The Ride to Happiness geweest”, lachen de vriendinnetjes Lente en Lore, beide 13.