Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

“Doe er iets aan, rechter. Het is niet meer veilig thuis.” Moeder ten einde raad na zware agressie door zoon (21), die jaar cel riskeert

“Ik ben moedeloos en ten einde raad. Ik heb mijn huis al drie keer volledig moeten laten herstellen en ook de fysieke terreur blijft aanhouden.” Een vrouw uit De Panne stelde zich vrijdagmorgen, samen met haar tienerdochter, dan toch burgerlijke partij in een proces tegen haar zoon (21). Hij riskeert een jaar cel voor zware slagen en verwondingen, bedreigingen en beschadigingen ten aanzien van hen. Thibault C. is ondanks zijn jeugdige leeftijd geen onbekende voor het gerecht.

  1. REPORTAGE. Topweekend aan zee zoals we er al lang geen meer hadden: “Wat er nu écht anders is? Iedereen is op zijn gemak”
    PREMIUM
    Kust

    REPORTAGE. Topweekend aan zee zoals we er al lang geen meer hadden: “Wat er nu écht anders is? Iedereen is op zijn gemak”

    Het weer is mooi, de horeca weer volledig open. En dat voelen ze aan de kust, waar heel wat mensen een weekendje geboekt hebben. Zelfs op zaterdag liepen er nog reservaties binnen, goed voor een gemiddelde bezetting van 80 procent. Maar wat echt opvalt? Hoe ontspannen de sfeer is wanneer de vele bezoekers op de zeedijk en doorheen de winkelstraten kuieren. “Mensen hebben zoveel moeten missen dat het nu extra genieten is.”