Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Dief (63) steelt materiaal aan woning tijdens verhuis

De PanneIn de K. Tegethofflaan in De Panne werd dinsdagmiddag een diefstal gepleegd aan een woning.

 1. Bart na 33 jaar op pensioen als rusthuisdirecteur: “Eerste leek na de zusters en dan nog een man”
  PREMIUM

  Bart na 33 jaar op pensioen als rusthuisdi­rec­teur: “Eerste leek na de zusters en dan nog een man”

  Bart Depelchin (65) uit Jabbeke gaat vrijdag na 33 jaar op pensioen als directeur van het woonzorgcentrum Ten Anker in Nieuwpoort. Zijn opvolgster Els Vermet (48) omschrijft hem als een manager met een warm hart. Bart was in de wieg gelegd voor de functie en dat mag je letterlijk nemen. Hij werd namelijk geboren in het moederhuis dat vroeger op de site van Ten Anker stond. Een terugblik.
  Nieuwpoort
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Christoph zoekt overnemer voor gelauwerde zaak ’t Zoet Genot: “Er is nog toekomst voor de horeca”
  PREMIUM

  Christoph zoekt overnemer voor gelauwerde zaak ’t Zoet Genot: “Er is nog toekomst voor de horeca”

  “Nee het is niet omdat het niet meer rendabel is dat ik onze gekende horecazaak ’t Zoet Genot op de Zeedijk in Oostduinkerke verkoop”, vat eigenaar Christoph De Vriendt (49) uit Oostduinkerke de koe meteen bij de hoorns. Recent nog strandde het ijssalon en de bistro tijdens de uitreiking van de Trends Gazellen op een verdienstelijke twaalfde plaats bij de middelgrote West-Vlaamse bedrijven. Niet onaardig voor een horecabedrijf. Wat is er dan aan de hand?
  Koksijde