Voor de driejarige Tuur gaat een droom in vervulling. Hij wil later politieman worden.
Volledig scherm
Voor de driejarige Tuur gaat een droom in vervulling. Hij wil later politieman worden. © Benny Proot

De Buurtpolitie krijgt in Plopsaland versterking van échte agenten: “We doen veel om onze vacatures ingevuld te krijgen”

De PanneDe Buurtpolitie strijkt dit en volgend weekend neer in Plopsaland De Panne. Aan het succes van de VTM-reeks hangen vier West-Vlaamse politiezones hun wagonnetje, in de hoop personeel te vinden. “We hebben momenteel een twintigtal vacatures, vooral voor inspecteurs”, zegt Natalie Boey, directeur HRM-Logistiek van de zone Westkust. “Nee, zoveel sensatie als in de Buurtpolitie beleven wij niet, maar het is wél een job met variatie.”

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.