Burgemeester Bram Degrieck. “We maken ons sterk dat binnen de centra van De Panne en Adinkerke de fietser koning wordt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Bram Degrieck. “We maken ons sterk dat binnen de centra van De Panne en Adinkerke de fietser koning wordt.” © Benny Proot

Burgemeester hekelt ‘processie van Echternach’ voor fietsknelpunten: “Na 20 jaar eindelijk hoop voor fietspad tussen Veurne en De Panne”

De PanneWaarom moet dat allemaal zolang duren? Het is een vraag waar niet alleen de inwoners van De Panne, maar ook burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-b) mee worstelen. “De centen en plannen voor fietsdossiers zijn er, maar een vergunning krijgen, lijkt vaak de processie van Echternach”, stelt Degrieck. Zo duurt de voorbereiding voor een nieuw fietspad langs de baan tussen Veurne en De Panne nu al 20 jaar, al is er opnieuw hoop. Er is ook nieuws over fietsknelpunten zoals De Dijk, Moeresteenweg, Duinhoekstraat en de geplande omleidingsweg. Hier leest u de vorige afleveringen uit het Fietsdossier West-Vlaanderen. 

  1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
    Play

    Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

  2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
    Play

    Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?