In juni volgend jaar verkrijgbaar: Monopoly Plopsa. Nu al kan je een exemplaar reserveren.
Volledig scherm
In juni volgend jaar verkrijgbaar: Monopoly Plopsa. Nu al kan je een exemplaar reserveren. © GUS

Beslis mee welke attractie een plek verdient op Monopoly Plopsa

De PanneBegin juni volgend jaar zal het gezelschapsspel Monopoly in het thema Plopsa in de winkel liggen. Tot 15 augustus dit jaar mag jij de allerlaatste attractie kiezen die zeker op het spelbord moet komen. Plopsa is het eerste themapark dat een versie van Monopoly krijgt.

 1. Stijn en Evy nemen het roer over in Buroshop Kris Cailliau: “Eigen webshop is het eerste werkpunt”
  Veurne

  Stijn en Evy nemen het roer over in Buroshop Kris Cailliau: “Eigen webshop is het eerste werkpunt”

  Kris Cailliau (60) en Ann Mestdagh (56) hebben Buroshop Kris Cailliau, de zaak die ze dertig jaar geleden opstartten, in Veurne overgelaten aan het koppel Stijn Devloo (42) en Evy Rathé (37) uit Nieuwpoort. “Het is een fantastische onderneming die we graag willen moderniseren. Een webshop komt eraan en we zetten in op een stijlvol gamma dat meer aan de vraag van de bedrijfswereld beantwoordt”, klinkt Evy ambitieus.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.