Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
© Getty Images/Cultura RF

‘Behulpzame’ dief aangehouden door onderzoeksrechter: deed ook tiental contactloze betalingen

De PanneDe onderzoeksrechter in Veurne heeft een 37-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal met geweld en informaticabedrog. Een vrouw was op 29 maart gevallen op straat in De Panne en de verdachte deed alsof hij haar hielp. 

 1. HUIZENJACHT. Langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Langs het kanaal Plassenda­le-Nieuwpoort: “Rust vlak bij de kust en toch vind je er onder de 200.000 euro al een thuis”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de woningen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op ronde in heel Vlaanderen met lokale vastgoedexperts. Deze week trekken we op huizenjacht langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort, midden in de polders en op een boogscheut van de kust. “Een mooie omgeving aan het water én een uitstekende uitvalsbasis: geen wonder dat de woningen hier vlot van de hand gaan.”
  Nieuwpoort
 1. Vincent scoort met zijn tattoos en optische illusies: “Zelfs Guns ’n Roses is klant”
  PREMIUM

  Vincent scoort met zijn tattoos en optische illusies: “Zelfs Guns ’n Roses is klant”

  De nieuwste creatie van Vincent Hocquet (51), tattoo-artiest en expert optische illusies, uit Koksijde is indrukwekkend. Op de rug van twintig mensen uit het hele land tatoeëerde hij een gestileerd design van een rennende hond, nam daarvan een foto en samen vormen ze een bewegende animatie. Maar het kan nog straffer. Vincents bekendste klant is Guns ’n Roses. Hoe vindt zo’n wereldband de weg naar het rariteitenkabinet van Vincent?
  Koksijde