De wagen werd enkele meters meegesleurd door de kusttram.
Volledig scherm
De wagen werd enkele meters meegesleurd door de kusttram. © Bart Boterman

Auto meegesleurd door kusttram, inzittenden komen met schrik vrij

Bij het Pierre Bortierplein in De Panne is dinsdagvoormiddag een ongeval gebeurd tussen een personenwagen en de kusttram. Het bestuurster wilde rond 11.30 uur de sporen oversteken maar had de kusttram richting Knokke niet zien aankomen. Het voertuig werd in de flank gegrepen en enkele meters meegesleurd. 

  1. Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsongeval opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”
    PREMIUM
    Roeselare

    Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsonge­val opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”

    Amper drie maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een fietsongeval tijdens een trainingsrit in Kemmel (Heuvelland), heeft eliterenner zonder contract Ward Vander Meiren (37) uit Roeselare al voor het eerst opnieuw buiten gefietst. Hij werkt nog volop aan zijn volledig herstel maar blikt toch al opnieuw vooruit. “Het is mijn droom om in 2021 toch nog eens voor een mooi resultaat te gaan in de Hel van Kasterlee, de zwaarste crossduatlon van het land.”