Exclusief voor abonnees

Zwembadverkoop piekt, met dank aan hete zomer en lage spaarrente

Ook de orderboekjes voor komende zomer zijn al goedgevuld. Verwacht wordt dat meer dan 3.000 Belgen dit jaar een zwembad laten aanleggen.
Naessens Ook de orderboekjes voor komende zomer zijn al goedgevuld. Verwacht wordt dat meer dan 3.000 Belgen dit jaar een zwembad laten aanleggen.
De Belg neemt graag een frisse duik in eigen tuin. De zwembadverkoop is vorig jaar met 12% gestegen en ook de orderboekjes voor komende zomer zijn al goedgevuld. De trend? Smal, lang en minder diep, maar méér luxe.

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Janssens

  Zo slecht gaat het dan toch niet met de economie. Het zijn gewoon die paar gefrustreerden die zoveel lawaai maken dat je denkt dat ze met veel zijn.

 • Stevie Peeters

  Hoe groot kan je ecologische voetafdruk zijn? Toppunt van egoïsme!

 • wout degrote

  en waarom zou een zwembad milieu onvriendelijk zijn? Ik verwarm het met een warmtempomp, met electriciteit uit mijn eigen zonnepanelen. er zit een absoluut minimum aan chemicaliën in, het water blijft er minstens tien jaar in, en de vogeltjes drinken ervan, zowel in de winter als in de zomer...

 • patrick roels

  En dan gaan deze een.punt maken met betoging voor het behoud van het milieu

 • edwig smeets

  Die denken dan toch niet aan de opwarming van de aarde of aan het millieu enkel en alleen aan hun pleziertje.