Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO. © Gregory Van Gansen / Photo News

Zoon Pieter-Jan en compagnon de route Lieven Bonamie na de dood van Philippe Cracco: “Keihard geweend, en dan even hard verder werken”

'Work hard, play hard.' Het is geen sinecure om in volle rouw een doorstart te geven aan het bedrijf dat je vader achterliet. Maar Pieter-Jan Cracco en compagnon de route Lieven Bonamie gaan er keihard tegenaan. "De maan dag na de begrafenis heb ik een half uur wenend op de grond gelegen op kantoor. Een half uur later gaf ik opleiding aan 50 rekruten." Of hoe het bloed van 'de Vlaamse Wolf of Wall Street' door de aderen blijft razen.

0 reacties

  1. PREMIUM

    Nieuw fusieplan halveert aantal gemeenten

    Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) wil dat er op termijn nog maar half zoveel gemeenten in Vlaanderen zijn. Hij heeft daarvoor een nieuw fusieplan klaar, dat al groen licht kreeg van de Vlaamse regering. Vorige legislatuur zijn er zeven vrijwillige fusies gerealiseerd. Dat aantal wil Somers deze legislatuur alvast minstens verdubbeld zien, zei hij in 'De Zondag'. Hoe meer inwoners in de nieuwe fusiegemeente, hoe groter de schuldovername door de Vlaamse overheid. Zo voorziet de overheid vanaf 35.000 inwoners een schuldovername van 500 euro per inwoner. Het plafond wordt ook opgetrokken van 20 miljoen naar 50 miljoen euro. Een fusie van minder dan 20.000 inwoners zal niet meer worden beloond. Momenteel telt het Vlaamse Gewest 300 gemeenten.