Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO. © Gregory Van Gansen / Photo News

Zoon Pieter-Jan en compagnon de route Lieven Bonamie na de dood van Philippe Cracco: “Keihard geweend, en dan even hard verder werken”

'Work hard, play hard.' Het is geen sinecure om in volle rouw een doorstart te geven aan het bedrijf dat je vader achterliet. Maar Pieter-Jan Cracco en compagnon de route Lieven Bonamie gaan er keihard tegenaan. "De maan dag na de begrafenis heb ik een half uur wenend op de grond gelegen op kantoor. Een half uur later gaf ik opleiding aan 50 rekruten." Of hoe het bloed van 'de Vlaamse Wolf of Wall Street' door de aderen blijft razen.

0 reacties

  1. Leger start intern onderzoek naar wantoestanden in Marche-les-Dames
    PREMIUM

    Leger start intern onderzoek naar wantoestan­den in Mar­che-les-Da­mes

    "We tolereren geen wantoestanden", zegt de nieuwe legerbaas Michel Hofman over de incidenten in het trainingscentrum voor paracommando's in Marche-les-Dames die 'De Morgen' vorige week onthulde. "Niet gisteren, niet vandaag en zeker niet morgen." In samenspraak met minister van Defensie Philippe Goffin (MR) startte hij eenintern onderzoek op. "We gaan ons niet verstoppen achter de juridische procedures die lopen. Het intern onderzoek moet de feiten blootleggen en aantonen welke lessen we kunnen trekken", zei Hofman tijdens zijn eerste optreden in het parlement. Sinds vrijdag leidt hij het leger. 'De Morgen' onthulde op basis van getuigenissen en documenten hoe rekruten in Marche-les-Dames al jarenlang regelmatig mishandeld worden door hun eigen onderrichters. Het gaat van ongeoorloofde opdrachten tot brutaal geweld. In 2016 werden bijvoorbeeld drie rekruten in elkaar geslagen door hun instructeurs tijdens een oefening. Oppositiepartij sp.a dringt aan op een extern onderzoek. (DM)