Exclusief voor abonnees

Zoon Pieter-Jan en compagnon de route Lieven Bonamie na de dood van Philippe Cracco: “Keihard geweend, en dan even hard verder werken”

Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO.
Gregory Van Gansen / Photo News Zoon Pieter-Jan Cracco (links) werd na het overlijden van zijn vader operationeel directeur bij Jobfixers, Lieven Bonamie bleef CEO.
'Work hard, play hard.' Het is geen sinecure om in volle rouw een doorstart te geven aan het bedrijf dat je vader achterliet. Maar Pieter-Jan Cracco en compagnon de route Lieven Bonamie gaan er keihard tegenaan. "De maan dag na de begrafenis heb ik een half uur wenend op de grond gelegen op kantoor. Een half uur later gaf ik opleiding aan 50 rekruten." Of hoe het bloed van 'de Vlaamse Wolf of Wall Street' door de aderen blijft razen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.