Exclusief voor abonnees

Zoon die 20 maanden lang haar pensioen opstreek, bekent doodslag: “Moeder was een pestkop”

Frank P. bekende aan de speurders zijn moeder dood te hebben geslagen.
RV Frank P. bekende aan de speurders zijn moeder dood te hebben geslagen.
Twintig maanden lang streek Frank P. (47) uit Bredene het pensioen van zijn dode moeder op - goed voor 30.000 euro in totaal. Volgens hem was haar dood het gevolg van een ongelukkige val nadat hij haar geslagen had. "Waarom ik sloeg? Omdat ze een pestkop was."

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • bart herbots

  Voor de rest van zijn leven opsluiten in sint gilis

 • Gino Denil

  "Moeder was een pestkop" en 3 jaar lang haar pensioen opstrijken was een toevallige bijkomstigheid.

 • Eduard Janssens

  47 Jaar dan moet je wel zelfstandig wonen en niet leven op mama's kap !!

 • Walter De Meulenaer

  Waarschijnlijk gaat die man licht gestraft voor de moord, maar wordt hij zeer zwaar gestraft voor het onwettig opstrijken van het pensioen van zijn moeder. We kennen justitie toch, en dan mogen er bovendien geen procedure fouten gemaakt zijn! Proficiat voor de wijkagent

 • Rayan El Arami

  Moeder was een pestkop. Kan best zijn. Niet iedereen is gezegend met een lieve moeder. Maar bol het dan af, neem een ander telefoonnummer en verbreek de band ipv ze de kop in te slaan!