Zo wil Ikea de meubelen redden

Uit onderzoek van Ikea blijkt dat 44% van de kopers er niet in slaagt een meubel te monteren - zelfs met uitgebreide handleiding. Dat lost de herstructurering niet op.
RV Uit onderzoek van Ikea blijkt dat 44% van de kopers er niet in slaagt een meubel te monteren - zelfs met uitgebreide handleiding. Dat lost de herstructurering niet op.
Meer inzetten op online verkopen, stadswinkels openen om dichter bij de klant te staan en minder bureaucratisch worden. Dat is in een notendop hoe de Zweedse gigant Ikea de meubelen wil redden.

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • patrick morel

    En misschien op een dag belastingen gaan betalen. We zijn boos als we de bedragen van de uittredingsvergoedingen horen en maar gelijk ook. Iedere dag gaan duizenden Belgen aankopen doen bij een meubelgigant die dank zij allerlei trucs zeer weinig belastingen betaalt in dit landje en dan zijn we niet boos.

  • gilbert dejonghe

    De grootste winkel met brol.Alles is van gelijmd hout en komt los door het afkuisen met een beetje water.Na drie jaar mag u een nieuwe kopen.