Exclusief voor abonnees

Zo wil Ikea de meubelen redden

Uit onderzoek van Ikea blijkt dat 44% van de kopers er niet in slaagt een meubel te monteren - zelfs met uitgebreide handleiding. Dat lost de herstructurering niet op.
RV Uit onderzoek van Ikea blijkt dat 44% van de kopers er niet in slaagt een meubel te monteren - zelfs met uitgebreide handleiding. Dat lost de herstructurering niet op.
Meer inzetten op online verkopen, stadswinkels openen om dichter bij de klant te staan en minder bureaucratisch worden. Dat is in een notendop hoe de Zweedse gigant Ikea de meubelen wil redden.

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Daniel Bamps

    Het zou al heel wat beter zijn indien ze degelijke meubels zouden verkopen.

  • patrick morel

    En misschien op een dag belastingen gaan betalen. We zijn boos als we de bedragen van de uittredingsvergoedingen horen en maar gelijk ook. Iedere dag gaan duizenden Belgen aankopen doen bij een meubelgigant die dank zij allerlei trucs zeer weinig belastingen betaalt in dit landje en dan zijn we niet boos.

  • gilbert dejonghe

    De grootste winkel met brol.Alles is van gelijmd hout en komt los door het afkuisen met een beetje water.Na drie jaar mag u een nieuwe kopen.