Zo voelt het om corona te hebben: 4 patiënten, 4 keer anders
Volledig scherm
PREMIUM
Zo voelt het om corona te hebben: 4 patiënten, 4 keer anders © rv

Zo voelt het nu echt om corona te hebben: 4 patiënten, 4 keer anders

Corona heeft veel gezichten. Letterlijk, omdat het virus zoveel mensen treft, maar ook figuurlijk, omdat het zich telkens zo anders kan manifesteren. Blijft bij de één een gevoel van 'Was het dat maar?', dan kruipt de ander door het oog van de naald. Vier ex-coronapatiënten vertellen. Soms luchtig, soms vooral héél erg opgelucht.

5 reacties

 • Koenraad de Roeck

  10 maanden geleden
  aan allen veel beterschap !!!!! wetenschappers willen ons doen geloven dat dit een natuurlyk onstaan virus is ,en net als sars komt het uit de zelfde regio !!!! ik zou byna zeggen met alle c......maar niet met den dezen !!!!!!!!
 • Marie-eve Boeying

  10 maanden geleden
  Zalig, weinig volk, het park met momenten voor je alleen, weinig verkeer, lege trams, gewoonweg zalig, voor mij part mag het zo blijven
 • Jonny Van den Bruel

  10 maanden geleden
  Prima idee, deze verscheidenheid aan getuigenissen! Bedenking: kan het zijn dat mensen die anders zelden of nooit de griep hebben, zelfs zonder vaccinatie vooraf, ook nu makkelijker gezond blijven of nauwelijks symptomen krijgen?
 • Nancy De Cloedt

  10 maanden geleden
  Gelukkig kunnen deze mensen het wel navertellen en zo kunnen er veel valuaties en gradaties van het virus nagegaan worden. Ik wens iedereen een lang en gezond leven toe.
 • Joan Lute

  10 maanden geleden
  Beste toeristen en tweedeverblijvers, waarvoor kiezen jullie ? Jullie pleziertjes waarbij je zelf en de medemensen gevaar lopen omdat de distancing regels niet meer nageleefd kunnen worden door teveel mensen op een plaats of ongeschonden deze crisis doorkomen zodat je nadien nog jaren kunt feesten en genieten van je familie, kleinkinderen enz enz..... ? Minder egoïsme red meer levens
 1. Onze opinie. Het knipperlichtsysteem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijkheid is het vaak willekeur
  PREMIUM

  Onze opinie. Het knipper­licht­sys­teem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijk­heid is het vaak willekeur

  Buitenlandse Zaken actualiseert elke dag een lijst van landen, streken en steden waar je als Belg beter geen vakantie houdt in tijden van corona. Netjes opgedeeld in rood, oranje en groen. Rood en dus verboden: het land Zweden, de provincie Lleida in Catalonië, de stad Leicester, waar Youri Tielemans en Dennis Praet voetballen, en de wijk Santa Clara in Lissabon, een stadsdeel waar ook zonder corona weinig toeristen komen.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"