Exclusief voor abonnees

Zo moeder, zo dochter: Maggie De Block en Julie. “In een hoekje zitten treuren is niets voor ons”

Een overlijden, gemeenteraadsverkiezingen, een regeringscrisis, parlementsverkiezingen, een huwelijk: het zijn twee heftige jaren geweest voor minister Maggie De Block (57) en haar dochter Julie Asselman (32), schepen in Merchtem - hometown van de clan-De Block. "Wij staan optimistisch in het leven. Er overkomen je dingen die niet prettig zijn, maar dat wil niet zeggen dat je in een hoekje moet zitten treuren. Je moet voort."

Je hebt 3% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc COENEN

  NEEN treuren doen wij wel omdat we de medicijnen voor onze geliefden niet meer kunnen betalen .En er voor haar een dikke vette job wacht na haar politiek leven bij een farmaceutisch bedrijf zoals een van haar mede daders in een nog niet zolang geleden verleden mocht koesteren.

 • Andy De Schieter

  Die staan optimistisch in het leven. Dat is ni zo moeilijk als je nooit iets tekort komt en mee tussen de graaiers zit.

 • Ronald Van Beneden

  Lachen natuurlijk op kap van de man op straat die door Maggie beroofd worden en waarvoor ze vet betaald wordt. Mensen zonder geweten.

 • Jan Van Gent

  Financieel kan er hun al niet veel gebeuren want die zitten al op het droge zeker weten dus daar moeten ze hun al geen zorgen over maken.Als ze dan in de politiek de boel om zeep helpen liggen ze er ook niet wakker van zo zit een politieker in elkaar dus inderdaad ze zullen niet in een hoekje zitten !!! Zo is het niet moeilijk als een eenvoudige werkman op het einde van de maand bijna door zijn centjes zit en dan nog op de een of andere manier een tegenslag heeft denk dat dit wel iets anders is

 • Marleen Sauvillers

  Veel verstand hebben die 2 ook niet.Het leven gaat door. Ze beseffen niet dat haar schoonouders rouwen om hun zoon. Ik ben beschaamd hoe weinig verstand die 2 wel hebben .Het leven is niet alleen maar lachen. ZoIemand hoort niet thuis in de politiek.