Karen Caillieu en haar man Kevin Robyn hebben er een dure maand opzitten. Enerzijds alles voor school en anderzijds nieuwe violen voor de hobby's van hun dochters Jill en June.
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Caillieu en haar man Kevin Robyn hebben er een dure maand opzitten. Enerzijds alles voor school en anderzijds nieuwe violen voor de hobby's van hun dochters Jill en June. © Florian Van Eenoo Photo News

Zo duur is september: deze zeven Vlaamse gezinnen tonen hoeveel ze verdienen en hoe hoog de rekening in september oploopt

En plots komt alles bijeen. De schoolboeken, het lidgeld voor de sportclub, dat nieuwe scoutsuniform en het busabonnement. Gezinnen met kinderen weten met hun centen wel blijf als het september is. Broeksriemen worden aangehaald, aankopen uitgesteld, spaarboekjes aangesproken. Zeven gezinnen hielden voor deze krant hun boekhouding bij en spelen open kaart. Hoeveel komt er binnen? Hoeveel gaat er buiten?

 1. Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker
  PREMIUM

  Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker

  Novak Djokovic (33) heeft zich voor het eerst weer laten zien sinds hij positief testte op het coronavirus. De Serviër is op vakantie in Bosnië, waar hij onder andere een bezoek bracht aan Visoko. Daar staat een heuvel waar in een ver verleden piramides zouden hebben gestaan. Hij kreeg er, in het bijzijn van zijn ouders en een bodyguard, een rondleiding door de Bosnische wetenschapper Semir Osmanagic. Opvallend: de Serviër droeg nu wél een mondmasker. Het nummer één van de wereld ligt al even onder vuur sinds hij een exhibitietoernooi organiseerde zonder respect voor de coronaregels. Zo geraakte hij net als enkele collega's en zijn vrouw besmet met het virus. (ODBS)
 1. PREMIUM

  Immuniteit na enkele maanden weg

  Immuniteit tegen het coronavirus op basis van antilichamen, aangemaakt na genezing van Covid-19, verdwijnt meestal na enkele maanden. Dat blijkt uit een studie van het prestigieuze King's College in Londen. De bevindingen riskeren de zoektocht te bemoeilijken naar een vaccin dat op lange termijn efficiënt is. "De vaccins die ontwikkeld worden, zullen een sterkere bescherming moeten genereren of regelmatig toegediend moeten worden", zegt professor Stephen Griffin.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement