Exclusief voor abonnees

Zijn vrienden noemen hem E.T., maar het enige buitenaardse is zijn fortuin: baas van Alibaba neemt afscheid met rockshow en vuurwerk

JACK MA (55) BAAS VAN ALIBABA NEEMT AFSCHEID MET ROCKSHOW, VUURWERK EN 34,5 MILJARD OP ZAK

Op zijn afscheidsfeest zong CEO Jack Ma een liedje. 60.000 personeelsleden - allemaal in een T-shirt met het Alibaba-logo - gaven hem een staande ovatie, waarna een show volgde met vuurwerk en dans.
AP Op zijn afscheidsfeest zong CEO Jack Ma een liedje. 60.000 personeelsleden - allemaal in een T-shirt met het Alibaba-logo - gaven hem een staande ovatie, waarna een show volgde met vuurwerk en dans.
De Chinese ondernemer Jack Ma (55) stapt op als voorzitter van zijn Alibaba-imperium. Zijn afscheidsfeestje hield hij gisteren in het stadion van Hangzhou. Ma trad er op als een echte rockster. Voortaan gaat hij zich naar eigen zeggen toeleggen op het geven van Engelse les en goede werken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  En dàt met Chinese brol aan de man te brengen !

 • Walter Van Criekinge

  @ Sobek Wessels die man heeft zelf niets, maar dan ook niets geproduceerd. Hij is enkel een handelaar die goederen aan de man brengt. grt.

 • Kevin Noël

  Had ik maar zo een slimme vriend gehad moest ik ook nooit meer werken.

 • Sobek Wessels

  Dit zijn de nieuwe slaven handelaren , uitbuiters van de 21ste eeuw . Je kan enkel zo snel zo rijk worden als anderen daar onder lijden , zoals zeer weinig loon , erbarmelijke werkomstandigheden langen werkdagen , amper belastingen betalen en vooral het Milieu naar de kloten helpen . Zulke mensen denken ik heb het mijne gehad de rest kan de pot op . Daarom veranderd er ook niets op deze planeet !