AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Zijn de VS op weg naar een catastrofe? Greet De Keyser ziet hoe het van kwaad naar erger gaat

Bijna 4 maanden na de start van de coronacrisis werden de Amerikanen voor de derde dag op rij wakker met recordaantallen nieuwe coronabesmettingen. Gisteren waren dat er meer dan 37.000. In 27 van de Amerikaanse staten stijgen de besmettingen onrustwekkend snel. De staten die het vroegst opnieuw openden, krijgen vandaag de zwaarste klappen. Vooral het zuiden en het westen van de VS zijn zwaar getroffen.

4 reacties

 • Gino De Neef

  3 jaar geleden
  Deze stelling is niet gebaseerd op de werkelijkheid. Het totaal aantal stijgt maar de dagelijkse nieuwe gevallen daalt zelfs meer in de open staten.
 • Alain Maes

  3 jaar geleden
  Wat een flauwe kul, natuurlijk stijgen de besmettingen indien er massaal getest wordt maar er staat nooit vermeld hoeveel er sterven, test elke Belg en je zult verstomd staan hoeveel er positief testen zonder dat de persoon er last van heeft, iedereen heeft antistoffen, dus aub stop met het vrijwillige doemdenken
 • Danny janssens

  3 jaar geleden
  Overal waar men de opheffing van een lockdown probeert te forceren tegen beter in en puur uit eigen economische overwegingen krijgt men het deksel op de neus. Vaak is de toestand achteraf nog erger dan in het begin
 • Patrik De Weirdt

  3 jaar geleden
  Wat had men dan verwacht met een president die permanent de ernst van de situatie minimaliseert en zijn aanhangers oproept alle veiligheidsregels overboord te gooien.
 1. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.