Exclusief voor abonnees

Zeven parlementsleden geven op Facebook te kennen dat ze holebi's niet mogen

Tom Van Grieken floot Dominiek Sneppe terug over haar holebi-uitspraken.
Photonews en Facebook Vlaams Belang Tom Van Grieken floot Dominiek Sneppe terug over haar holebi-uitspraken.
Het was weer dansen op een slappe koord voor Tom Van Grieken, nadat één van zijn verkozenen gelijke rechten voor andersgeaarden publiekelijk in twijfel getrokken had. Dat werd angstvallig afgedaan als een uitschuiver van een beginneling. In werkelijkheid is homofobie nog altijd 'bon ton' bij het Vlaams Belang. Zeker zeven parlementsleden blijken het niet zo te hebben voor holebi's.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • herman van cauter

  Allé, is het weer VB-bashen ? Dat hij bij de allochtone verkozenen in de Brusselse gemeentes deze vraag eens gaat stellen ! Gewoon joden,homo's of allochtone vrouwen zonder hoofddoek is al voldoende, hij moet zelfs niet over transgenders beginnen ! Wat een hypocriet,seg, deze journalist.

 • Daisy Daelemans

  Politici moeten zich niet gelegen laten aan racisme en homofobie. Indien ze dat wel doen, slechts één oplossing, politici af.

 • jos robben

  de extreem linkse journalist Guy Van Vlierden bevestigt met dit artikel weer eens zijn status van gedreven riooljournalist die als geen ander de facebookaccounts van VB-ers weet uit te pluizen.

 • guido Bervoets

  Iedereen heeft het recht op een eigen mening maar het wordt een probleem als politici beginnen met racistische, islamofobe en homofobe uitspraken de wereld in te sturen. Politici hebben een zeer grote verantwoordelijkheid omdat hun uitspraken via de media enorm versterkt worden en een enorme impact hebben op de bevolking. Het wordt een echt groot probleem als die mensen het land moeten gaan leiden en wetten moeten maken.

 • Patrick Van Bogaert

  Van Grieken heeft nog heel veel werk voor de boeg om Vlaams Belang fine te tunen op deze wijze gaat de deur die op een kier staat niet open gaan...