Exclusief voor abonnees

Zes jaar cel voor vader die zoontje door elkaar schudde: "Hij doodde mijn baby, maar hij heeft geen spijt”

Mama Vivian Arets (36) liet haar zoontje op haar arm tatoeëren. Thuis heeft ze een beeldje met de as staan, dat ze elke ochtend en avond een kusje toewerpt.
Karolien Coenen Mama Vivian Arets (36) liet haar zoontje op haar arm tatoeëren. Thuis heeft ze een beeldje met de as staan, dat ze elke ochtend en avond een kusje toewerpt.
Zes jaar cel. Dat kreeg een vader voor het doden van zijn acht weken oude baby. Dennis K. (39) schudde kleine Daan door elkaar en gooide hem zo hard in zijn Maxi-Cosi dat het jongetje stierf. "Denk in de cel maar na over wat je gedaan hebt", zei de rechtbankvoorzitster. "Maar hij heeft geen spijt", aldus de mama van Daan. "Hij stond daar zoals altijd: emotieloos."

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eric De landtsheer

  2 jaar dus uiteindelijk....

 • Cecarine De Smet

  Verschrikkelijke moet dit zijn voor de mama. Veel sterkte!! En justitie: hier laten jullie nog eens zien hoe laks jullie zijn wat betreft een kindermishandeling, kindermoord!!! En hij heeft dan nog geen spijt, waarom niet levenslang???? Ongelooflijk!!!

 • ANN LIMBOS

  6 jaar voor het doden van je eigen kind ! Schandalig ! Binnenkort kan hij terug beginnen.

 • Kenny Nijs

  Heb zin om die kerel zelf ook eens goed door elkaar te schudden. Uw eigen zoon. Schande. Crepeer in uw cel.

 • andre Baukens

  En binnen 2 jaar vrij onder voorwaarden Het Belgisch gerecht zoals we het kennen.