Exclusief voor abonnees

Zelfs zijn familie dacht dat hij nu écht dood was

Antwerpse IS'er werd al schuldig bevonden aan plannen voor aanslag in België

Antwerpenaar Abdellah Nouamane vertrok in 2013 naar het Syrische front. Hij zou nog steeds een overtuigde aanhanger zijn van IS.
Kos Antwerpenaar Abdellah Nouamane vertrok in 2013 naar het Syrische front. Hij zou nog steeds een overtuigde aanhanger zijn van IS.
Er is weer een geduchte vijand van ons land uit de doden opgestaan: Abdellah Nouamane (23), één van de weinige Syriëstrijders die voor aanslagplannen in België veroordeeld zijn. Zijn moeder, een CD&V-politica, kreeg vorige zomer te horen dat hij was gesneuveld. Maar nu blijkt dat hij nog leeft.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Soraja Salluyts

  Moeder en zoon spele complot want ze zat ferm te lache toen ze zelf zei dat der zoon dood is zo zie je da het één en al nat is leugens en achterbaks .

 • MICHELINE GEVERS

  Hoe gaat de moeder dat verklaren. Complot????

 • Shakira moessa

  Dit moet als moeder zó verschrikkelijk zijn denken dat je zoon dood is om nadien te horen dat hij leeft hij als een terrorist. Vraag mij af wat het ergste is ? Dood wanen of weten dat je kind elke moment een aanslag op onschuldige mensen kan plegen en daarbij zelf zal omkomen.

 • Jean-Paul Hoornaert

  ik hoop dat ze hem snel vinden en berechten

 • Jan Van Leive

  Of........... zijn familie deed denken dat hij dood was