Antwerpenaar Abdellah Nouamane vertrok in 2013 naar het Syrische front. Hij zou nog steeds een overtuigde aanhanger zijn van IS.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerpenaar Abdellah Nouamane vertrok in 2013 naar het Syrische front. Hij zou nog steeds een overtuigde aanhanger zijn van IS. © Kos

Zelfs zijn familie dacht dat hij nu écht dood was

Er is weer een geduchte vijand van ons land uit de doden opgestaan: Abdellah Nouamane (23), één van de weinige Syriëstrijders die voor aanslagplannen in België veroordeeld zijn. Zijn moeder, een CD&V-politica, kreeg vorige zomer te horen dat hij was gesneuveld. Maar nu blijkt dat hij nog leeft.

5 reacties

 • Soraja Salluyts

  3 jaar geleden
  Moeder en zoon spele complot want ze zat ferm te lache toen ze zelf zei dat der zoon dood is zo zie je da het één en al nat is leugens en achterbaks .
 • Micheline Gevers

  3 jaar geleden
  Hoe gaat de moeder dat verklaren. Complot????
 • Sandra bib

  3 jaar geleden
  Dit moet als moeder zó verschrikkelijk zijn denken dat je zoon dood is om nadien te horen dat hij leeft hij als een terrorist. Vraag mij af wat het ergste is ? Dood wanen of weten dat je kind elke moment een aanslag op onschuldige mensen kan plegen en daarbij zelf zal omkomen.
 • Jean-Paul Hoornaert

  3 jaar geleden
  ik hoop dat ze hem snel vinden en berechten
 • Jan Van Leive

  3 jaar geleden
  Of........... zijn familie deed denken dat hij dood was
 1. Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"
  PREMIUM
  Muziek

  Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"

  Succesvol rapper en miljonair op zijn 27ste. 'Boef' schokte begin 2018 de Lage Landen door vrouwen als hoeren te bestempelen, maar die zonde lijkt hem nu vergeven. Met bijna 5 miljoen streams in 24 uur tijd sloeg zijn album het voorbije weekend alle records aan diggelen. En sloeg de rapper ook 'mea culpa'. "Op het sterfbed van mijn pleegmoeder heb ik haar beloofd iets van mijn leven te maken."
 2. Contacttracing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”
  PREMIUM

  Contacttra­cing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”

  Het aantal coronabesmettingen in ons land is gisteren voor de vijfde dag op rij gestegen. Niemand weet waar die besmettingen precies vandaan komen, omdat niemand ernaar vraagt. Terwijl Nederlandse contactspeurders meer dan de helft van de besmettingsbronnen achterhalen, lijsten hun Belgische collega's alleen maar de contacten van een patiënt op. Naar hun whereabouts of mogelijke besmettingsbron wordt niet gevraagd.