Exclusief voor abonnees

Wouter Beke na de val van ‘zijn’ regering-Michel: “Tijd voor een revolutie van de redelijkheid”

Nee, Wouter Beke en zijn CD&V zijn niet bang van vervroegde verkiezingen. "Maar waarom zouden we? Iemand moet toch zijn werk nog doen?"
Nee, Wouter Beke en zijn CD&V zijn niet bang van vervroegde verkiezingen. "Maar waarom zouden we? Iemand moet toch zijn werk nog doen?"
Twee linkse bochten en één rechtse moet een CD&V-voorzitter nemen wanneer hij van zijn hoofdkwartier in de Wetstraat naar het paleis fietst. "Maar de enige politieke bocht naar links die ik deze week heb gezien, is die van De Wever in Antwerpen", grijnst Wouter Beke. Dat N-VA slapend rijk wordt van de Marrakesh-crisis - zoals peilingen aangeven - wil hij niet geloven. "Er komt een revolutie van de redelijkheid aan."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • fons goosens

  Koopkracht verhoogd? Verdoken taxen , pensioen leeftijd hoger, indexsprong, btw op electric van 6 naar 21, thurteltax, suikertax, alcoholtax, inschrijvinggeld van studerende kinderen omhoog, woonbonus afgeschaft, kinderopvangsubsidie gehalveerd, lagere pensioenen .... dus welke koopkracht bedoel je? Vooral de nva heeft dit allemaal goedgekeurd

 • Anthony Franssens

  "heb ik me maar door één vraag laten leiden: wat is er nodig voor het algemeen belang"...… sinds wanneer is het onterecht steunen van aandeelhouders (Arco) het algemeen belang dienen??????

 • Carla Van Geel

  De NVA kiezers zijn geen domme mensen maar de NVA voorzitter heeft een heel bijzondere 'gave' hij kan iedereen die zijn gedragstaal niet kent ompraten zoals nooit eerderL

 • Bart Boenen

  Hilarisch dat de partij die elk debat verknoeit, het nu heeft over redelijkheid. We liggen midden in het bed, we kijken naar links en rechts en we blazen warm en koud. Ocharme, die kleurloze hypocriete CD&V. Wat we moeten hebben meneer Beke, zijn mensen die de waarheid durven te vertellen. Niets anders dan dat en het tegenovergestelde van uw partij.

 • Theo Van Hoof

  Pater Beke kan beter eens naar de peilingen kijken. Zijn partij heeft het goed gedaan met de gemeenteraadsverkiezingen????? In de 4de grootste gemeente van de prov Antwerpen -5,3% en -3 zetels. Is dat een goed resultaat van een sterke burgemeester? Veruit het slechtste bestuur na 1976.