Wie denkt aan renoveren, hakt nu best de knoop door.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie denkt aan renoveren, hakt nu best de knoop door. © ThinkStock

Woonbonus: voor verbouwers is het nog niet te laat

Niemand durft nog te beloven dat huizenkopers de deadline van 1 januari halen om nog jarenlang van een belastingkorting tot meer dan 900 euro per persoon te genieten. Maar sommige verbouwers die hun lopende lening aanspreken, kunnen wél langer genieten van de woonbonus.

5 reacties

 • Mireille Vermorgen

  3 jaar geleden
  Maar voor de 2de woonst wel bonus is dat dan fair nee weer weekmens en de jeugd is de dupe en de rijke worden rijker
 • luc meeus

  3 jaar geleden
  Enkel nieuwbouwers vissen 2 maal achter het net: Voor de bonus, als voor de 6%. Van 2 maten en 2 gewichten gesproken.
 • PETER VANDAELE

  3 jaar geleden
  Schaf de woonbonus af voor iedereen met terugwerkende kracht, en er is geld voor pensioenen, en de pensioengerechtigden zullen dit opdoen en zo draait de economie. Nu wordt alles opgepot.
 • William De Ruyck

  3 jaar geleden
  De Vlaamse regering ???wat een geknoei !!!zelfs zijn jullie niet bekwaam de moeilijke punten op een deftige en correcte manier af te handelen - In het bedrijfsleven zouden jullie vlug de deur mogen nemen - maar 10/10 voor de burger tegen elkaar op te zetten .
 • Gert De Vries

  3 jaar geleden
  Die woonbonus (afschaffen), 't is net een wedstrijd "de gewone Vlaming tegen de Vlaamse regering". En die Vlaams regerende partijen, vierkant geflopt in de vorige Vlaamse regering, hopen ooit nog stemmen te krijgen. Of gaan ze proberen de komende 5 jaar (of tot ze valt) er alles uit te melken tot de uier compleet leeg is ?
 1. Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"
  PREMIUM
  Muziek

  Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"

  Succesvol rapper en miljonair op zijn 27ste. 'Boef' schokte begin 2018 de Lage Landen door vrouwen als hoeren te bestempelen, maar die zonde lijkt hem nu vergeven. Met bijna 5 miljoen streams in 24 uur tijd sloeg zijn album het voorbije weekend alle records aan diggelen. En sloeg de rapper ook 'mea culpa'. "Op het sterfbed van mijn pleegmoeder heb ik haar beloofd iets van mijn leven te maken."