Exclusief voor abonnees

Willy Sommers na de hartoperatie: “Ik dacht: hoe moet het met mijn vrouw en kinderen als ik het niet overleef?”

De week van Willy Sommers: na de stent, de MIA

Het ene moment lig je op een operatietafel, overgeleverd aan de handen van een hartchirurg. Het volgende sta je voor 15.000 mensen een MIA in ontvangst te nemen. Zeggen dat het voor Willy Sommers (67) een week van uitersten was, zou een understatement zijn. De dood in de ogen kijken, opstaan, en weer verdergaan. "Ik voel me goed. Maar soms ook bang. 's Nachts, bijvoorbeeld. Dan denk ik: 'Potverdorie, mijn hart zal toch niet stilvallen, zeker?'"

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Herman Valaert

    't is gelukkig goed afgelopen hé Willy ...bij mij is er een ablatie aan mijn hart uitgevoerd , dat voorlopig goed stand houdt ...Ja das ' t leven hé man . Wij hebben allen kinderen, ik zelfs al 5 kleinkinderen - . groetjes Herman & M.Thérèse ...Tot in Cannes in Juni ?

  • Fernand Dekelver

    Ik was deze zomer aanwezig tijdens de zomerfeesten te Meise waar Willy ook een gastoptreden gegeven heeft tesamen met de Lsp band van Firmin Timmermans Ik kan geheel beamen dat Willy een groot vakman is in zijn genre. Hij kan het publiek bespelen op een meesterlijke wijze. Op de talrijke reacties die gevolgd zijn op Facebook heb ik kunnen lezen wat een geweldige embiance hij creëert door zijn interacties met het publiek. Het is dan ook niet te verwonderen dat het Pukkelpop publiek plat gegaan is