Exclusief voor abonnees

Wie is Selena Ali (23), de vrouw die er alles voor over heeft om leven van katje Lee te redden? “Ik heb erg veel afgezien van pesterijen”

Selena Ali - begin dit jaar nog kandidate voor Miss België - heeft niet alleen een hart voor katten.
Gregory Van Gansen / Photo News Selena Ali - begin dit jaar nog kandidate voor Miss België - heeft niet alleen een hart voor katten.
“Desnoods vlieg ik met Lee terug naar Peru zodat hij daar in quarantaine kan.” Begin dit jaar was Selena Ali (23) nog kandidate voor Miss België, ondertussen staat ze al een week in het oog van de storm omdat ze straatkat Lee van de dood wil redden. Wie is Selena en waar komt de strijdlust van de Stabroekse vandaan? En waarom is deze ene kat al die vernietigende kritieken waard? Een portret.

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

102 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Els Lingier

  Als het sentiment regeert, hebben we geen rechtstaat meer nodig. Ongelooflijk.

 • Joël Bornbergen

  99.9% van al die schrik hebbers hier gaan nooit in contact komen met Selena of Lee dus waarom zo onnozel doen ?? Ben curieus wie er van die 'dood-stemmers' zelf een huisdier heeft een huisdier afgeven is als uw eigen kind afgeven, dat draag je mee voor de rest van je leven... Dus een 'kleine kans' is geen reden !!

 • Tony Vilters

  Dit in Australie? Daar kunnen ze met zo een comedy net lachen hoor. Je betaald je blouw aan boetes en het beestje gaat (gelukkig voor al de anderen) de kop af. Hoe bedenk je het? In Corona tijden een nog dodelijker virus binnenhalen? Dan je ben toch geschift?

 • An De Clercq

  Selena, jij bent onze Belgische Brigit Bardot, hartverwarmend hoe moedig jij bent en wat een warm hart jij hebt voor dieren. Trek je niks aan van de brutale en afgunstige uitlatingen, als je de logica van deze mensen zou volgen zouden patiënten met covid-19 ook maar een spuitje moeten krijgen omdat ze een gevaar zijn voor de anderen. Blij dat er nog zoveel mensen zijn die wél een hart hebben en niet zo kortzichtig zijn.

 • Ludo Andries

  Je moet eens proberen om je kat in Australië binnen te brengen. Geen risico; euthanasie voor de kat en een fikse boete er bovenop.