Exclusief voor abonnees

Wie is Selena Ali (23), de vrouw die er alles voor over heeft om leven van katje Lee te redden? “Ik heb erg veel afgezien van pesterijen”

Selena Ali - begin dit jaar nog kandidate voor Miss België - heeft niet alleen een hart voor katten.
Gregory Van Gansen / Photo News Selena Ali - begin dit jaar nog kandidate voor Miss België - heeft niet alleen een hart voor katten.
“Desnoods vlieg ik met Lee terug naar Peru zodat hij daar in quarantaine kan.” Begin dit jaar was Selena Ali (23) nog kandidate voor Miss België, ondertussen staat ze al een week in het oog van de storm omdat ze straatkat Lee van de dood wil redden. Wie is Selena en waar komt de strijdlust van de Stabroekse vandaan? En waarom is deze ene kat al die vernietigende kritieken waard? Een portret.

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

105 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nicole pottier

  Gelukkig is je poesje gered, negeer al die negatieve uitspraken , Het zijn maar ongevoelige sukkelaars

 • paola nerozzi

  Iedereen leeft met de dieren mee maar dit is erover een mensenleven is meer waard dan een dier he waar zijn we naartoe aan het gaan en iedereen redden dat zal nooit niet gaan stop met deze dwaze comedy

 • Wim De Cuyper

  Hou je aan de regels zoals het hoort. Adopteer een katje uit een asiel hier, er zitten honderden te wachten op een nieuw baasje, in plaats van er eentje illegaal mee te brengen. Hoe langer dit circus blijft duren hoe meer de mensen tegen haar zullen keren, of toch extremer en terecht. Want hoe langer de mediageilheid van de mislukte miss Belgie blijft maar duren, hoe minder sympathiek ze over komt

 • Els Lingier

  Als het sentiment regeert, hebben we geen rechtstaat meer nodig. Ongelooflijk.

 • Joël Bornbergen

  99.9% van al die schrik hebbers hier gaan nooit in contact komen met Selena of Lee dus waarom zo onnozel doen ?? Ben curieus wie er van die 'dood-stemmers' zelf een huisdier heeft een huisdier afgeven is als uw eigen kind afgeven, dat draag je mee voor de rest van je leven... Dus een 'kleine kans' is geen reden !!