Samen met zijn zoon en de twee andere koningen vierde Lachaert ingetogen zijn verjaardag met een etentje.
Volledig scherm
Samen met zijn zoon en de twee andere koningen vierde Lachaert ingetogen zijn verjaardag met een etentje. © Twitter @egbertlachaert

Week van de waarheid voor Arizona-coalitie

Georges-Louis Bouchez, Joachim Coens en Egbert Lachaert proberen schot in de zaak te krijgen. Ze hebben zes partijen (sp.a, N-VA, CD&V, cdH, MR en Open Vld) van de 'Arizona' uitgenodigd om begin deze week over hun startnota te onderhandelen. Sp.a eist echter eerst inhoudelijke garanties.

9 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Gratis eten en drinken op kosten van de bevolking. Maar zelf geen cent uitgeven ? Je kan begrijpen dat ze een grote smile op hun gezicht hebben .
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Het valt elke dag meer en meer op, dat de voorzitter van de grootste partij onder hen gewoon niet te zien is. Die partij houdt echter de teugels van dit trio in handen...
 • Walther Temmerman

  1 jaar geleden
  Ze wringen zich in alle bochten om maar niet naar de kiezer te moeten. Ik weet niet waarom want ze trekken er zich toch niks van aan.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Gratis eten en drinken op kosten van ? Normaal dat ze goed kunnen lachen . Als ze het zelf hadden moeten betalen dan hadden ze zulke smile niet gehad. Het profiteren zit er dus van in het begin in .
 • Peter Knaap

  1 jaar geleden
  Dat mateke heeft gewillig de eisen hoog gelegd , hoopt op een nee. De vraag is waarom wil hij niet in een regering stappen?
 1. PREMIUM

  De Block pakt asielmis­bruik harder aan

  Minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) gaat misbruik van de asielprocedure door zogenaamde 'Dubliners' harder aanpakken. Dat zijn asielzoekers die naar ons land gekomen zijn, terwijl ze eigenlijk onder de verantwoordelijkheid vallen van een ander Europees land. Hun aandeel groeide vorig jaar aan tot 43% van al onze asielzoekers. Maar van die 11.882 'Dubliners' is nog geen tiende teruggekeerd naar het bevoegde land. De Block wil ze nu desnoods zelfs opsluiten in gesloten centra om dat terugkeercijfer hoger te krijgen. "Dit misbruik van de asielprocedure zorgt voor een onnodige werklast en legt een te grote druk op ons opvangnetwerk."
 2. PREMIUM

  WHO: "Wereld keert niet snel terug naar 'oude normaal'"

  De wereld zal niet terugkeren naar 'het oude normaal' binnen een afzienbare toekomst. Dat is alvast de mening van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), nadat zondag wereldwijd een record van 230.000 nieuwe coronagevallen werd opgetekend. "Het virus blijft publieke vijand nummer één, maar de daden van vele regeringen en personen weerspiegelen dat geenszins", zei de directeur-generaal van de WHO. Volgens hem gaan te veel landen "in de verkeerde richting". Hij vermeldde er wel niet bij over welke landen hij het had. De coronapandemie heeft wereldwijd al aan 569.000 mensen het leven gekost.