Exclusief voor abonnees

Weduwnaar van slachtoffer parachutemoord: “Als ik Els Clottemans ooit tegenkom op straat, draai ik me om”

ELS CLOTTEMANS (35) WIL VERVROEGD VRIJKOMEN NA VEROORDELING VOOR PARACHUTEMOORD

Jan De Wilde, weduwnaar van slachtoffer Els Van Doren.
REUTERS Jan De Wilde, weduwnaar van slachtoffer Els Van Doren.
Els Clottemans, veroordeeld tot dertig jaar cel voor de parachutemoord, wil vervroegd vrijkomen. Ze heeft daarvoor ook een aanvraag ingediend, die dinsdag wordt behandeld. Clottemans heeft intussen een derde van haar straf uitgezeten en kan dus vervroegd vrijkomen. "Mocht ik haar ooit tegenkomen op straat, dan draai ik me om. Ik wil haar nooit meer zien", zegt de weduwnaar van het slachtoffer.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philippe De Tiege

  Als ik al die reacties zien van mensen die denken dat Els onschuldig is, dan ben ik zo ongelooflijk blij dat er een justitie bestaat in België die tenminste weet met wat ze bezig zijn en schrik ik gigantisch van de hoeveelheid mensen die eigenlijk niet bekwaam zijn om ooit nog zelfstandig dingen te beslissen. Tis nog erger dan ik vermoedde naargelang de vele reacties hier te lezen. Sterkte aan allen.

 • Annelore Declercq

  Omdat je u misschien schaam het lef niet hebt om haar aan te kijken omdat jij het mss gedaan hebt? En zij daar onschuldig zit of wa daarom je hoofd zou draaien? U niet eens afvragen waarom ze het deed? Omdat je misschien zelf de echte reden weet ofzo? Wanneer en wie zal hier eens de waarheid zeggen. Ik zou dan toch willen weten waarom iemand mijn partner dood of laat verongelukken. Blijkbaar intresseerd u dit dan niet. Liefdesrivale maar dat was hij toch ook. Wie zal ooit waarheid zeggen he

 • Lydia Appelmans

  Er was geen enkel bewijs Luke Vincke!!!

 • Polle Vandendesser

  Zou graag eens weten wie dit echt heeft gedaan ?

 • Luke Vincke

  Degenen die hier zeveren over haar onschuld. Ze is veroordeeld door een jury. Weten al die anderen die er niet bij waren, het misschien beter?